Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘We Can Be Heroes’ – Ny børnevenlig superheltefilm fra Netflix

‘We Can Be Heroes’ – Ny børnevenlig superheltefilm fra Netflix

05/12/2020 | Flixfilm

we can be heroes familie filmFor et par uger siden kunne vi offentliggøre første billeder fra Robert Rodriguez familievenlige actioneventyr ‘We Can Be Heroes’, men nu er der blevet frigivet en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘We Can Be Heroes’ får premiere på Netflix første juledag.

Da rumvæsener invaderer jorden og kidnapper alle superhelte, er deres børn ført i sikkerhed i regeringens safe house. Men det stopper ikke den lynhurtige og smarte Missy Moreno (YaYa Gosselin) i at ville redde sin superheltefar, Marcus Moreno (Pedro Pascal).

Missy slår sig sammen med resten af superheltebørnene for at undslippe regeringens mystiske babysitter, fru Granada (Priyanka Chopra Jonas). Hvis de skal redde deres forældre, bliver de nødt til at arbejde sammen og bruge deres individuelle kræfter – fra elasticitet til kontrol af tid, og forudsigelse af fremtiden – og dermed danne det stærkeste team.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 51 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

Familiefilmen vil kunne ses med danske undertekster samt danske stemmer ved premieren. Det er naturligvis også muligt, at streame den med originale stemmer.

‘We Can Be Heroes’ er fuld af action og hjertevarme, og er instrueret af Robert Rodriguez (Spy Kids, ‘From Dusk Till Dawn’, ‘Sin City’,) og blandt de medvirkende er blandt andre Boyd Holbrook, Christian Slater, Pedro Pascal, Christopher McDonald og Adriana Barraza.

Se ‘We Can Be Heroes’ på Netflix Danmark fra den 25. december 2020Skriv kommentar