Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Can Be Heroes

We Can Be Heroes

25/12/2020 | Flixfilm

We Can Be Heroes på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da invasionsstyrker fra rummet kidnapper Jordens superhelte, må deres børn lære at samarbejde for at redde deres forældre – og kloden.Se We Can Be Heroes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

We Can Be Heroes havde premiere på Netflix Danmark den 25. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til We Can Be Heroes på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om We Can Be Heroes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Can Be Heroes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame We Can Be Heroes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til We Can Be Heroes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar