Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Have a Ghost

We Have a Ghost

24/02/2023 | Flixfilm

We Have a Ghost på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Christopher Landon
Skuespillere: Jahi Di'Allo Winston, David Harbour, Anthony Mackie
Spilletid: 126 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En familie flytter ind i et hus, der hjemsøges af et spøgelse med en dyster fortid. Snart bliver familien berømt på internettet – og mål for et skummelt statsligt organ.Se We Have a Ghost på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

We Have a Ghost havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til We Have a Ghost på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om We Have a Ghost ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Have a Ghost stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame We Have a Ghost, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til We Have a Ghost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar