Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Lost Our Human

We Lost Our Human

21/03/2023 | Flixfilm

We Lost Our Human på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Curtis Lelash
Skuespillere: Ben Schwartz, Ayo Edebiri, Lauren Tom
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Der er gået noget galt – alle mennesker er forsvundet! Kan du hjælpe de forkælede kæledyr og søskende Guf og Mim med at rejse til universets centrum for at udrede tingene?Se We Lost Our Human på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

We Lost Our Human havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til We Lost Our Human på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om We Lost Our Human ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Lost Our Human stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame We Lost Our Human, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til We Lost Our Human er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar