Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Need to Talk

We Need to Talk

01/09/2016 | Flixfilm

Se We Need to Talk på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: David Serrano
Skuespillere: Belén Cuesta, Carla Diego, Verónica Forqué, Luis Jaspe
Spilletid: 91 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En glad kvindes nye romance går strygende, men hun mangler en enkelt ting: skilsmissepapirerne fra eksmanden. At få dem kan kræve snedighed.


Se We Need to Talk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWe Need to Talk havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Need to Talk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We Need to Talk herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Need to Talk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Need to Talk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar