Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Speak Dance

We Speak Dance

01/01/2018 | Flixfilm

Se We Speak Dance på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Vandana Hart
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Den erfarne danser Vandana Hart rejser verden rundt for at lære traditionelle og urbane dansestile fra de lokale eksperter, der kender dem bedst.


Se We Speak Dance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWe Speak Dance (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Speak Dance (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We Speak Dance herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Speak Dance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Speak Dance (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar