Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We the People

We the People

04/07/2021 | Flixfilm

We the People på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Short, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Janelle Monáe, Lin-Manuel Miranda, H.E.R.
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Få styr på grundlæggende ting om rettigheder og statsborgerskab med muntre sange af kunstnere som bl.a. Janelle Monáe, H.E.R., Adam Lambert og Brandi Carlile.

We the People (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til We the People på YouTube.Se We the People på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om We the People (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We the People (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame We the People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til We the People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar