Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Were Soldiers

We Were Soldiers

01/11/2020 | Flixfilm

We Were Soldiers på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Randall Wallace
Skuespillere: Mel Gibson, Madeleine Stowe, Greg Kinnear
Spilletid: 138 min
Land: France, Germany, United States
Sprog: English, Vietnamese, French
IMDb-karakter: 7.1

Handling: USA's 400 bedste soldater er udrustet med de mest dødbringende våben og trænet i krigskunstens kneb og indleder nu det første store slag i Vietnamkrigen i Dødens Dal.

We Were Soldiers havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til We Were Soldiers på YouTube.Se We Were Soldiers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om We Were Soldiers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Were Soldiers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame We Were Soldiers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til We Were Soldiers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar