Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Were Soldiers

We Were Soldiers

01/11/2020 | Flixfilm

Se We Were Soldiers på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Drama, History, War
Instruktør: Randall Wallace
Skuespillere: Mel Gibson, Madeleine Stowe, Greg Kinnear, Sam Elliott
Spilletid: 138 min
Land: USA, Germany, France
Sprog: English, Vietnamese, French
IMDb-karakter: 7.2

Handling: USA's 400 bedste soldater er udrustet med de mest dødbringende våben og trænet i krigskunstens kneb og indleder nu det første store slag i Vietnamkrigen i Dødens Dal.Se We Were Soldiers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


We Were Soldiers havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Were Soldiers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til We Were Soldiers:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Were Soldiers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Were Soldiers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar