Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Weapon of Choice

Weapon of Choice

02/03/2019 | Flixfilm

Weapon of Choice på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Fritz Ofner, Eva Hausberger
Skuespillere: N/A
Spilletid: 90 min
Land: Austria, Iraq, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: To filmskabere kaster lys over voldens politik og dens konsekvenser fra Chicago til Kirkuk, mens de taler med våbenhandlere og våbenejere om Glock-pistolen.

Weapon of Choice havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Weapon of Choice på YouTube.Se Weapon of Choice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Weapon of Choice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Weapon of Choice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Weapon of Choice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Weapon of Choice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar