Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Weapon of Choice

Weapon of Choice

02/03/2019 | Flixfilm

Se Weapon of Choice på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Fritz Ofner, Eva Hausberger(co-director)
Skuespillere: N/A
Spilletid: 90 min
Land: Austria, Iraq, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: To filmskabere kaster lys over voldens politik og dens konsekvenser fra Chicago til Kirkuk, mens de taler med våbenhandlere og våbenejere om Glock-pistolen.


Se Weapon of Choice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWeapon of Choice havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Weapon of Choice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Weapon of Choice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Weapon of Choice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Weapon of Choice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar