Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Weathering

Weathering

14/04/2023 | Flixfilm

Weathering på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Thriller
Instruktion: Megalyn Echikunwoke
Skuespillere: Alexis Louder, Alfre Woodard, Jermaine Fowler
Spilletid: 20 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: En journalist angribes af en usynlig tilstedeværelse, mens hun går sørgende rundt i sit hjem efter at have mistet sit spædbarn og været tæt på selv at omkomme.Se Weathering på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Weathering havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Weathering på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Weathering ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Weathering stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Weathering, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Weathering er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar