Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Web Junkie

Web Junkie

01/01/2015 | Flixfilm

Se Web Junkie på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktør: Hilla Medalia, Shosh Shlam
Skuespillere: Ran Tao
Spilletid: 74 min
Land: Israel, USA, China
Sprog: English, Mandarin, Chinese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Denne dokumentar sætter fokus på en bekymrende social tendens i Kina, hvor filmholdet besøger rehabiliteringscentre for folk, der behandles for internetafhængighed.

Web Junkie havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Web Junkie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Web Junkie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Web Junkie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Web Junkie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Web Junkie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar