Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Webtoon ‘Love Alarm’ får nyt liv på Netflix

Webtoon ‘Love Alarm’ får nyt liv på Netflix

17/01/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix kaster sig over deres første koreanske eventyr når Love Alarm, som er en webtoon fra Kye Young Chon – en af Koreas mest kendte tegneserie-forfattere – bliver omdannet til en ny orginal serie.

Det skriver Netflix i en pressemeddelese.

Love Alarm, der har en kæmpe fanbase i Korea og er blandt en af de mest populære webtoons, handler om en ukendt programmør, som udvikler en app, der kan fortælle om personer omkring har romantiske følelser for personen, som er i besiddelse af applikationen.

Serien, som bliver på 12 episoder og kan ses på Netflix til næste år, er produceret af Jaemoon Lee, som tidligere har stået bag de prisvindende drama-serie Signal og An Incomplete Life (a.k.a. Misaeng).

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en ære for Netflix, at samarbejde med den fortræffelige forfatter Ms. Chon. og den visionære producer Mr. Lee i skabelsen af vores første koreanske production. Sammen glæder vi os til at transformere denne vilde og fantasifulde historie til en kvalitets-serie for vores 86 millioner medlemmer over hele verden,” udtaler Erik Barmack, VP International Originals hos Netflix.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 20 – 2022)

Chon har været en af de mest populære tegenserie-forfattere siden hendes debut i 1996. Blandt hendes værker finder man Unplugged Boy, Audition, Girl in Heels og Beautiful Man.

Love Alarm kan ses på Netflix Danmark i 2018.
Skriv kommentar