Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wedding Crashers

Wedding Crashers

15/07/2016 | Flixfilm

Se Wedding Crashers på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: David Dobkin
Skuespillere: Owen Wilson, Vince Vaughn, Christopher Walken, Rachel McAdams
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: To venner ved, hvordan man bruger en kvindes håb og drømme til at få opfyldt egne kødelige behov. Strategien? Inviter dig selv til bryllupper.


Se Wedding Crashers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWedding Crashers havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wedding Crashers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wedding Crashers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wedding Crashers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wedding Crashers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar