Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wedding Daze

Wedding Daze

19/12/2018 | Flixfilm

Se Wedding Daze på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Michael Ian Black
Skuespillere: Jason Biggs, Isla Fisher, Michael Weston, Ebon Moss-Bachrach
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Andersson frier til sin kæreste, der dør af chok. Et år efter frier han igen i et sindssygt væddemål til den første pige, han ser - som meget overraskende siger ja.


Se Wedding Daze på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWedding Daze havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wedding Daze ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wedding Daze herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wedding Daze er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wedding Daze stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar