Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wedding Season

Wedding Season

04/08/2022 | Flixfilm

Wedding Season på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Tom Dey
Skuespillere: Pallavi Sharda, Suraj Sharma, Arianna Afsar
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Under pres fra deres forældre om at finde ægtefæller foregiver Asha og Ravis at være kærester, men deres plan går galt, da de begynder at nære ægte følelser for hinanden.

Wedding Season havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wedding Season på YouTube.Se Wedding Season på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wedding Season ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wedding Season stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wedding Season, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wedding Season er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar