Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wedding Unplanned

Wedding Unplanned

28/01/2018 | Flixfilm

Se Wedding Unplanned på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Reem Kherici
Skuespillere: Reem Kherici, Nicolas Duvauchelle, Julia Piaton, Sylvie Testud
Spilletid: 94 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Mathias' kæreste finder et visitkort fra en bryllupsplanlægger i sin lomme. Pludselig er han forlovet og ansætter sin elskerinde til at planlægge den store dag!

Wedding Unplanned (Ikke planlagt bryllup) havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Wedding Unplanned på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wedding Unplanned (Ikke planlagt bryllup) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wedding Unplanned stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wedding Unplanned, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wedding Unplanned (Ikke planlagt bryllup) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar