Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wedding Unplanned

Wedding Unplanned

28/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Wedding Unplanned på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Reem Kherici
Skuespillere: Reem Kherici, Nicolas Duvauchelle, Julia Piaton, Sylvie Testud
Spilletid: 94 min
Land: France
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Mathias' kæreste finder et visitkort fra en bryllupsplanlægger i sin lomme. Pludselig er han forlovet og ansætter sin elskerinde til at planlægge den store dag!


Se Wedding Unplanned på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wedding Unplanned (Ikke planlagt bryllup) havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wedding Unplanned (Ikke planlagt bryllup) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wedding Unplanned herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wedding Unplanned (Ikke planlagt bryllup) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wedding Unplanned stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar