Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wedy Atkalam

Wedy Atkalam

07/05/2020 | Flixfilm

Se Wedy Atkalam på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Sadeq Behbehani
Skuespillere: Layla Abdullah, Khaled Al-Buraiki, Abdulmohsen Al-Qaffas, Mohammed Alhmly
Spilletid: 73 min
Land: Kuwait
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En socialt bevidst filminstruktør bakser med sin karriere og står over for en række udfordringer – herunder sin bedre halvdel, der er glad for de sociale medier.


Se Wedy Atkalam på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wedy Atkalam havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wedy Atkalam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wedy Atkalam:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wedy Atkalam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wedy Atkalam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar