Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Weed the People

Weed the People

14/05/2019 | Flixfilm

Weed the People på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Abby Epstein
Skuespillere: Amanda Reiman, Donald Abrams, Bonni Goldstein
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Kræftramte børns læger og forældre har fået fornyet optimisme efter gode erfaringer med medicinsk cannabis og kræver yderligere forskning i stoffets helbredende virkning.

Weed the People havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Weed the People på YouTube.Se Weed the People på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Weed the People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Weed the People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Weed the People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Weed the People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar