Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Weed the People

Weed the People

14/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Weed the People på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Abby Epstein
Skuespillere: Mara Gordon, Tracy Ryan, Chico Ryder, Angela Smith
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Kræftramte børns læger og forældre har fået fornyet optimisme efter gode erfaringer med medicinsk cannabis og kræver yderligere forskning i stoffets helbredende virkning.


Se Weed the People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Weed the People havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Weed the People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Weed the People herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Weed the People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Weed the People stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar