Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Weeds’ tilbage på Netflix

‘Weeds’ tilbage på Netflix

22/12/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har oplyst, at den amerikanske komediedrama-serie ‘Weeds’ og alle 8 sæsoner får premiere i Danmark den 1. januar 2018 – Perfekt timing, hvis man har ondt i hovedet efter en vild nytårsaften.

‘Weeds’ har tidligere været tilgængelig på Netflix Danmark, men forsvandt fra udvalget på et ikke nærmere definerbart tidspunkt, men nu vender den komplette serie som nævnt tilbage til de danske Netflix-medlemmer.

I serien følger man Nancy Botwin (Mary-Louise Parker), som er enke til to børn og derfor begynder at sælge marijuana for at kunne forsøge familien efter manden døde af et hjerteanfald. Gennem seriens 8 sæsoner ender Nancy og hendes familie dog med at være involveret i flere og flere kriminelle aktiviteter.

Nancy Botwin (Mary-Louise Parker), a widowed mother of two boys who begins selling marijuana to support her family, after her husband dies of a heart attack. Over the course of the series, she and her family increasingly become entangled in illegal activity.

Artiklen fortsætter under annoncen

Komedieserien ‘Weeds’ er skabt af Jenji Kohan, der ikke er en helt ukendt person hos Netflix. Hun står nemlig også bag streamingtjenesten originale serier ‘Orange is the New Black’ og ‘Glow’. For få måneder siden kom det i øvrigt frem at Jenji Kohan er blevet en del af medarbejderstaben hos den amerikanske streamingtjeneste og det er meget muligt hun har haft serien med i bagagen da hun skiftet job til Netflix.

LÆS OGSÅ   Millie Bobby Brown står overfor ildspyende drage i 'Damsel'

Der er lavet i alt 102 afsnit af ‘Weeds’ fordelt over 8 sæsoner, som blev vist på amerikansk tv i årerne 2008 til 2012, og alle afsnit kan ses med det samme på Netflix – så der er mulighed for at lave en omgang seriøs bingewatching nytårsdag.

Se ‘Weeds’ på Netflix Danmark fra den 1. januar 2018.Skriv kommentar