Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Weeds

01/01/2018 | Flixfilm

Se Weeds på Netflix

Indspilningsår: 2005–2012
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould, Kevin Nealon
Spilletid: 28 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En forstadsmor begynder at sælge marihuana til sine velhavende naboer, så hun kan fortsætte sin komfortable livsstil efter mandens pludselige død.


Se Weeds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWeeds (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Weeds (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Weeds herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Weeds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Weeds (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar