Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Weekend Aristocrats

Weekend Aristocrats

18/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Weekend Aristocrats på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Kig indenfor i nogle af Storbritanniens flotteste godser, hvor blodet er blåt og regningerne er høje. For at få enderne til at mødes må ejerne have betalende gæster.


Se Weekend Aristocrats på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Weekend Aristocrats (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Weekend Aristocrats (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Weekend Aristocrats herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Weekend Aristocrats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Weekend Aristocrats (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar