Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Weekendunderholdning på Netflix

Weekendunderholdning på Netflix

09/02/2018 | Flixfilm

Netflix er fyldt med fantastiske og spændende serier, der hver især kan give spænding til hverdagen. Men med det store udvalg kan det sommetider være svært at finde overblik blandt de hundredevis af serier som findes på Netflix Danmark.

Her i artiklen har vi har samlet fem forskellige serie-anbefalinger til dig, som du bør se, hvis du ikke allerede har været der. Perfekt til weekenden!

Seriene byder på alt fra parforhold, en kvindelig superhelt og en korrupt advokat ved navn Jimmy McGill – bedre kendt som Saul Goodman. Du kan også følge med i den ulidelige Bluth familie i Arrested Development, der virkelig kan få dig til at grine.

Se de 5 anbefalinger herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

Easy (Sæson 1-3)

Serien følger forskellige par, der famler sig igennem deres respektive former for forhold. I hver serie, af det hverdagsagtige univers, følger man et nyt par i deres udfordrende forhold, der forsøger at finde sig vej igennem den snørklede vej af kærlighed, sex og teknologi.

Se Easy på Netflix.

Jessica Jones (Sæson 1-3)

En kvindelige superhelt der har endt sin karriere, pga. psykiske lidelser efter hun er blevet misbrugt. Hun forsøger at bygge sit privatliv op igen og bliver privat detektiv for at hjælpe andre på en anden måde. Men da en mand med sindsstyrende kræfter vender tilbage til byen, må hun ty til superhelterollen igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Jessica Jones på Netflix Danmark.

Arrested Development (Sæson 1-5)

Efter at familiens virksomhed, The Bluth Company, er gået konkurs, tager sønnen Michael over. Faderen er smidt i fængsel, den 30-årige og morsyge lillebror bor stadig hjemme, søsteren har giftet sig med en mand der pludselig ønsker at bliver skuespiller og storebroren er blevet smidt ud af sin egen gruppe for tryllekunstnere. Helt og aldeles en gakket og forkælet familie, der gør Michaels arbejde ulideligt.

Se Arrested Development på Netflix.

Dark (Sæson 1-2)

Er du vild med Stranger Things? Så skal du se denne serie. En overnaturlig serie foregående i en lille tysk by. To børn er forsvinder på mystisk vis hvilket pludseligt bringer lys over den mørke fortid for fire forskellige familier i byen og der afsløres et mysterium, der har varet over flere generationer.

Se Dark på Netflix.

Better Call Saul (Sæson 1-5)

Denne serie er et spin-off af den fantastiske serie Breaking Bad. Denne gang følger vi advokaten Jimmy McGill, inden han bliver til Saul Goodman. McGill møder en masse modgang, både fra sit arbejde, men også fra sin egen bror. Derfor starter han sit eget advokatfirma op, hvor tingene måske ikke helt går efter regelbogen. Så hvis du ringer til Jimmy, så er du virkelig i knibe.

Se Better Call Saul på Netflix Danmark.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar