Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Weightlifting Fairy Kim Bok Joo

Weightlifting Fairy Kim Bok Joo

27/09/2019 | Flixfilm

Se Weightlifting Fairy Kim Bok Joo på Netflix

Indspilningsår: 2016–2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lee Song-Kyoung, Nam Joo-Hyuk, Jae-yoon Lee, Hye-Jung Cho
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.4

Handling: En konkurrencesvømmer møder sin barndomsven, en lovende vægtløfter, og opdager, at hun er lun på hans fætter.

Weightlifting Fairy Kim Bok Joo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Weightlifting Fairy Kim Bok Joo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Weightlifting Fairy Kim Bok Joo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Weightlifting Fairy Kim Bok Joo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Weightlifting Fairy Kim Bok Joo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Weightlifting Fairy Kim Bok Joo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Weightlifting Fairy Kim Bok Joo

  1. Navn - kl. 21:22, 27-09-2019:

    Jeg kan ikke finde den på den danske Netflix?

    Skriv kommentar