Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Welcome Mr. President

Welcome Mr. President

01/10/2016 | Flixfilm

Se Welcome Mr. President på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Riccardo Milani
Skuespillere: Claudio Bisio, Kasia Smutniak, Beppe Fiorello, Remo Girone
Spilletid: 98 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da frustrerede politikere udnævner en historisk skikkelse til den næste præsident, bliver en ærlig, ydmyg mand med det samme navn pludselig Italiens leder.


Se Welcome Mr. President på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Welcome Mr. President havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Welcome Mr. President ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Welcome Mr. President:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Welcome Mr. President er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Welcome Mr. President stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar