Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Welcome to Eden

Welcome to Eden

06/05/2022 | Flixfilm

Welcome to Eden på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Amaia Aberasturi, Tomás Aguilera, Diego Garisa
Spilletid: 1 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En gruppe unge mennesker deltager i en fest på en fjerntliggende ø, men det fristende paradis, der venter dem, rummer farlige hemmeligheder – og der er ingen vej væk.

Welcome to Eden (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Welcome to Eden på YouTube.Se Welcome to Eden på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Welcome to Eden (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Welcome to Eden (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Welcome to Eden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Welcome to Eden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar