Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Welcome to Eden

Welcome to Eden

06/05/2022 | Flixfilm

Welcome to Eden på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Short, Drama, Romance
Instruktion: Amir Zargara
Skuespillere: Jediah Bertrand, Tobis Bertrand, Clea Morin
Spilletid: 1 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En gruppe unge mennesker deltager i en fest på en fjerntliggende ø, men det fristende paradis, der venter dem, rummer farlige hemmeligheder – og der er ingen vej væk.

Welcome to Eden (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Welcome to Eden på YouTube.Se Welcome to Eden på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Welcome to Eden (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Welcome to Eden (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Welcome to Eden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Welcome to Eden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar