Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Welcome to Marwen

Welcome to Marwen

13/08/2020 | Flixfilm

Se Welcome to Marwen på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Robert Zemeckis
Skuespillere: Steve Carell, Falk Hentschel, Matt O'Leary, Nikolai Witschl
Spilletid: 116 min
Land: Japan, USA
Sprog: English, German, French, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Efter at et voldeligt overfald har ødelagt en kunstners sind og hukommelse, skaber han en miniatureverden for at bearbejde sit traume og lære at leve igen.


Se Welcome to Marwen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Welcome to Marwen havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Welcome to Marwen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Welcome to Marwen:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Welcome to Marwen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Welcome to Marwen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar