Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Welcome to Sweden

Welcome to Sweden

01/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Welcome to Sweden på Netflix

Indspilningsår: 2014–2015
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Greg Poehler, Josephine Bornebusch, Lena Olin, Claes Månsson
Spilletid: 30 min
Land: Sweden, USA
Sprog: English, Swedish
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: En revisor i New York er træt af at arbejde for krævende berømtheder, så han flytter til Sverige for at begynde et nyt liv og bo sammen med sin kæreste.


Se Welcome to Sweden på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Welcome to Sweden havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Welcome to Sweden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Welcome to Sweden herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Welcome to Sweden er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Welcome to Sweden stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar