Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Welcome to Sweden

Welcome to Sweden

01/12/2014 | Flixfilm

Welcome to Sweden på Netflix

Produktionsår: 2014–2015
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Greg Poehler, Josephine Bornebusch, Lena Olin
Spilletid: 1 min
Land: Sweden, United States
Sprog: English, Swedish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En revisor i New York er træt af at arbejde for krævende berømtheder, så han flytter til Sverige for at begynde et nyt liv og bo sammen med sin kæreste.

Welcome to Sweden havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Welcome to Sweden på YouTube.Se Welcome to Sweden på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Welcome to Sweden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Welcome to Sweden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Welcome to Sweden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Welcome to Sweden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar