Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Welcome to the Family

Welcome to the Family

27/07/2018 | Flixfilm

Se Welcome to the Family på Netflix

Indspilningsår: 2018–2019
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Melani Olivares, Ivan Massagué, Yolanda Ramos, Nao Albet
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Catalan
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En hjemløs enlig mor mister sin far, som hun ikke havde forbindelse med. Hun og hans nye kone skjuler hans død, da de opdager, at de ikke optræder i hans testamente.

Welcome to the Family (Velkommen til familien) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Welcome to the Family på NetflixAnmeldelse: Welcome to the Family

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Welcome to the Family (Velkommen til familien) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Welcome to the Family (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Welcome to the Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Welcome to the Family (Velkommen til familien) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar