Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Welcome to the Family

Welcome to the Family

27/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Welcome to the Family på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror
Instruktør: Jonathan Hamblin
Skuespillere: Jonathan Hamblin, Alejandro Odum, Megan Jones, Lindsey McGonigal
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: En hjemløs enlig mor mister sin far, som hun ikke havde forbindelse med. Hun og hans nye kone skjuler hans død, da de opdager, at de ikke optræder i hans testamente.


Se Welcome to the Family på Netflix

Anmeldelse: Welcome to the Family

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Welcome to the Family (Velkommen til familien) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Welcome to the Family (Velkommen til familien) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Welcome to the Family herunder:Fra premieredatoen (27. juli, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Welcome to the Family (Velkommen til familien) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Welcome to the Family (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore