Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Welcome to the Machine

Welcome to the Machine

16/07/2022 | Flixfilm

Welcome to the Machine på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Andreas Steinkogler
Skuespillere: Richard Holmes, Julian Joy, Matt Modny
Spilletid: 100 min
Land: Austria, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Denne dokumentar følger et nystartet band, der forsøger at slå igennem under hensyntagen til musikbranchens 12 leveregler.

Welcome to the Machine havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Welcome to the Machine på YouTube.Se Welcome to the Machine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Welcome to the Machine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Welcome to the Machine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Welcome to the Machine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Welcome to the Machine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar