Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Welcome to the Rileys

Welcome to the Rileys

15/05/2014 | Flixfilm

Se Welcome to the Rileys på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Jake Scott
Skuespillere: James Gandolfini, Kristen Stewart, Melissa Leo, Joe Chrest
Spilletid: 110 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Doug og Lois er slået helt ud over deres datters død, men da de indleder et usædvanligt forhold til en prostitueret teenagepige, begynder de at finde nyt håb.


Se Welcome to the Rileys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWelcome to the Rileys havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Welcome to the Rileys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Welcome to the Rileys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Welcome to the Rileys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Welcome to the Rileys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar