Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Well-Intended Love

Well-Intended Love

15/06/2019 | Flixfilm

Well-Intended Love på Netflix

Produktionsår: 2019–2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kaicheng Xu, Shuang Wang, Ian Yi
Spilletid: 45 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 7.2

Handling: For at sikre sig en knoglemarvstransplantation indgår en skuespillerinde med leukæmi en ægteskabspagt med en ung direktør, men kærlighed og hemmeligheder kommer i vejen.

Well-Intended Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Well-Intended Love på YouTube.Se Well-Intended Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Well-Intended Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Well-Intended Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Well-Intended Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Well-Intended Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar