Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Well-Intended Love

Well-Intended Love

15/06/2019 | Flixfilm

Se Well-Intended Love på Netflix

Indspilningsår: 2019–2020
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Xu Kai Cheng, Liu Jia Xi, Huang Qian Shuo, Wang Shuang
Spilletid: 45 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 7.4

Handling: For at sikre sig en knoglemarvstransplantation indgår en skuespillerinde med leukæmi en ægteskabspagt med en ung direktør, men kærlighed og hemmeligheder kommer i vejen.

Well-Intended Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Well-Intended Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Well-Intended Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Well-Intended Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Well-Intended Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Well-Intended Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar