Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Wellmania

Wellmania

29/03/2023 | Flixfilm

Wellmania på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Celeste Barber, JJ Fong, Lachlan Buchanan
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En succesfuld madskribents helbred tvinger hende til at evaluere sit festliv. Hun kaster sig derfor ud i en sundhedsrejse for at få det bedre, om det så slår hende ihjel.Se Wellmania på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Wellmania (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wellmania på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Wellmania (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wellmania (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wellmania, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wellmania er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar