Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wendell & Wild

Wendell & Wild

28/10/2022 | Flixfilm

Wendell & Wild på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Henry Selick
Skuespillere: Lyric Ross, Keegan-Michael Key, Jordan Peele
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: To intrigante dæmoner indgår en aftale med en punkrock-elskende teenager, så de kan forlade underverdenen og udleve deres drømme blandt de levende.

Wendell & Wild havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wendell & Wild på YouTube.Se Wendell & Wild på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Wendell & Wild ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wendell & Wild stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wendell & Wild, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wendell & Wild er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar