Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Went the Day Well?

Went the Day Well?

01/01/2022 | Flixfilm

Went the Day Well? på Netflix

Produktionsår: 1942
Genre: Thriller, War
Instruktion: Alberto Cavalcanti
Skuespillere: Leslie Banks, C.V. France, Valerie Taylor
Spilletid: 92 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I 1942 får en fredelig britisk landsby uventede gæster: tyske soldater. De tilfangetagne indbyggere griber til handling for at redde landet.

Went the Day Well? havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Went the Day Well? på YouTube.Se Went the Day Well? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Went the Day Well? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Went the Day Well? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Went the Day Well?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Went the Day Well? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar