Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We’re Lalaloopsy

We’re Lalaloopsy

10/01/2017 | Flixfilm

Se We’re Lalaloopsy på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rachel Griffiths, Austin P. McKenzie, Mary-Louise Parker, Emily Skeggs
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Lalaloopsy-slænget og deres nuttede kæledyr ved, at hver dag er en perfekt dag til at fejre både venskab, kreativitet og samarbejde.


Se We’re Lalaloopsy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWe’re Lalaloopsy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We’re Lalaloopsy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We’re Lalaloopsy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We’re Lalaloopsy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We’re Lalaloopsy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar