Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We’re Lalaloopsy

We’re Lalaloopsy

10/01/2017 | Ingen kommentarer

Se We’re Lalaloopsy på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rachel Griffiths, Austin P. McKenzie, Mary-Louise Parker, Emily Skeggs
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Lalaloopsy-slænget og deres nuttede kæledyr ved, at hver dag er en perfekt dag til at fejre både venskab, kreativitet og samarbejde.


Se We’re Lalaloopsy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


We’re Lalaloopsy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We’re Lalaloopsy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We’re Lalaloopsy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We’re Lalaloopsy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We’re Lalaloopsy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar