Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Somos Animales

No Somos Animales

15/08/2017 | Ingen kommentarer

Se No Somos Animales på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En skuffet Hollywood-skuespiller, som er utilfreds med sit arbejde, flytter til Argentina for at deltage i en eksperimental tese om social filosofi.


Se No Somos Animales på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


No Somos Animales (We’re No Animals) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om No Somos Animales (We’re No Animals) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til No Somos Animales herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til No Somos Animales (We’re No Animals) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Somos Animales stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar