Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We’re Not Broke

We’re Not Broke

01/04/2014 | Flixfilm

Se We’re Not Broke på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Jemaine Clement, Taika Waititi
Skuespillere: Jemaine Clement, Taika Waititi, Jonny Brugh, Cori Gonzalez-Macuer
Spilletid: 86 min
Land: New Zealand
Sprog: English, German, Spanish, Latin
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Denne skarpe dokumentar følger frustrerede borgere, når de protesterer over, at selskaber har skjult over en billion dollars fra den amerikanske regering.


Se We’re Not Broke på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWe’re Not Broke havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We’re Not Broke ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We’re Not Broke herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We’re Not Broke er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We’re Not Broke stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar