Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We’re the Millers

We’re the Millers

01/12/2019 | Flixfilm

We’re the Millers på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktion: Jim Mickle
Skuespillere: Bill Sage, Ambyr Childers, Julia Garner
Spilletid: 105 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da en potdealer, som skylder penge til sin leverandør, går med til at smugle et stort parti pot ind fra Mexico, sammensætter han en fupfamilie for ikke at vække opsigt.

We’re the Millers (Familien Miller ... Langt Over Grænsen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til We’re the Millers på YouTube.Se We’re the Millers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om We’re the Millers (Familien Miller ... Langt Over Grænsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We’re the Millers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame We’re the Millers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til We’re the Millers (Familien Miller ... Langt Over Grænsen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar