Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We’re the Millers

We’re the Millers

01/12/2019 | Flixfilm

Se We’re the Millers på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Jim Mickle
Skuespillere: Kassie Wesley DePaiva, Laurent Rejto, Julia Garner, Ambyr Childers
Spilletid: 105 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Da en potdealer, som skylder penge til sin leverandør, går med til at smugle et stort parti pot ind fra Mexico, sammensætter han en fupfamilie for ikke at vække opsigt.Se We’re the Millers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


We’re the Millers (Familien Miller ... Langt Over Grænsen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We’re the Millers (Familien Miller ... Langt Over Grænsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til We’re the Millers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We’re the Millers (Familien Miller ... Langt Over Grænsen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We’re the Millers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar