Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We’re the Millers (Familien Miller … Langt Over Grænsen)

We’re the Millers (Familien Miller … Langt Over Grænsen)

22/07/2014 | Ingen kommentarer

Se We’re the Millers (Familien Miller … Langt Over Grænsen) på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Jemaine Clement, Taika Waititi
Skuespillere: Jemaine Clement, Taika Waititi, Jonny Brugh, Cori Gonzalez-Macuer
Spilletid: 86 min
Land: New Zealand
Sprog: English, German, Spanish
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Da en potdealer, som skylder penge til sin leverandør, går med til at smugle et stort parti pot ind fra Mexico, sammensætter han en fupfamilie for ikke at vække opsigt.


Se We’re the Millers (Familien Miller … Langt Over Grænsen) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


We’re the Millers (Familien Miller … Langt Over Grænsen) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We’re the Millers (Familien Miller … Langt Over Grænsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We’re the Millers (Familien Miller … Langt Over Grænsen) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We’re the Millers (Familien Miller … Langt Over Grænsen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We’re the Millers (Familien Miller … Langt Over Grænsen) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar