Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Were the World Mine

Were the World Mine

11/02/2014 | Ingen kommentarer

Se Were the World Mine på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Adventure, Comedy, Fantasy, Musical, Romance
Instruktør: Tom Gustafson
Skuespillere: Tanner Cohen, Wendy Robie, Judy McLane, Zelda Williams
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Den homoseksuelle dramastuderende Timothy komponerer en eliksir, som gør folk til bøsser. Hans første mål er skolens idrætsstjerne.


Se Were the World Mine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Were the World Mine havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Were the World Mine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Were the World Mine herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Were the World Mine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Were the World Mine stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar