Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Were the World Mine

11/02/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2008
Genre: Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: Tom Gustafson
Skuespillere: Tanner Cohen, Wendy Robie, Judy McLane, Zelda Williams
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: Den homoseksuelle dramastuderende Timothy komponerer en eliksir, som gør folk til bøsser. Hans første mål er skolens idrætsstjerne.


Se Were the World Mine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Were the World Mine havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Were the World Mine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Were the World Mine herunder:Fra premieredatoen (11. februar, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Were the World Mine er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Were the World Mine stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar