Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

West 11

15/02/2022 | Flixfilm

West 11 på Netflix

Produktionsår: 1963
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Michael Winner
Skuespillere: Alfred Lynch, Kathleen Breck, Eric Portman
Spilletid: 93 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En ung outsider kæmper med at finde formålet med livet i 1960'ernes lurvede Notting Hill – og med at modstå en tidligere officer fra hærens lyssky tilbud.

West 11 havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til West 11 på YouTube.Se West 11 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om West 11 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at West 11 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame West 11, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til West 11 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar