Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » West Coast Customs

West Coast Customs

15/10/2017 | Flixfilm

West Coast Customs på Netflix

Produktionsår: 2013–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ryan Friedlinghaus, Hunter Clancey, Scott Gridley
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: West Coast Customs, et mekka for velbeslåede bilentusiaster, brillerer, da deres team bygger nogle af de mest luksuriøse, vanvittige køretøjer i verden.

West Coast Customs (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til West Coast Customs på YouTube.Se West Coast Customs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om West Coast Customs (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at West Coast Customs (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame West Coast Customs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til West Coast Customs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar