Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » West Side Story

West Side Story

22/01/2014 | Ingen kommentarer

Se West Side Story på Netflix

Indspilningsår: 1961
Genre: Crime, Drama, Musical, Romance
Instruktør: Jerome Robbins, Robert Wise
Skuespillere: Natalie Wood, Richard Beymer, Russ Tamblyn, Rita Moreno
Spilletid: 153 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Denne elektriske musical skildrer den tidløse tragedie om Romeo og Julie i 1950'ernes New Yorks slumkvarterer med Natalie Wood og Richard Beymer i hovedrollerne.


Se West Side Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


West Side Story havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om West Side Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til West Side Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til West Side Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at West Side Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar