Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Western

10/06/2021 | Flixfilm

Se Western på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Manuel Poirier
Skuespillere: Sergi López, Sacha Bourdo, Élisabeth Vitali
Spilletid: 124 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Et usædvanligt venskab opstår på landet i Frankrig, da den rejsende skosælger Paco mister bil og job efter at have samlet en blaffer, den russiske immigrant Nino, op.

Western havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Western på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Western ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Western stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Western, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Western er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar