Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Western Stars

Western Stars

06/10/2020 | Flixfilm

Western Stars på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Bruce Springsteen, Thom Zimny
Skuespillere: Patti Scialfa, Bruce Springsteen
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Se musikalske optrædener, arkivoptagelser og intime historier i dette visuelle akkompagnement til Bruce Springsteens anmelderroste album af samme navn.

Western Stars havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Western Stars på YouTube.Se Western Stars på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Western Stars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Western Stars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Western Stars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Western Stars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar