Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Western Stars

Western Stars

06/10/2020 | Flixfilm

Se Western Stars på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Bruce Springsteen, Thom Zimny
Skuespillere: Patti Scialfa, Bruce Springsteen
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Se musikalske optrædener, arkivoptagelser og intime historier i dette visuelle akkompagnement til Bruce Springsteens anmelderroste album af samme navn.Se Western Stars på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Western Stars havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Western Stars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Western Stars:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Western Stars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Western Stars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar