Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Western

01/01/2016 | Flixfilm

Se Western på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Valeska Grisebach
Skuespillere: Meinhard Neumann, Reinhardt Wetrek, Syuleyman Alilov Letifov, Veneta Fragnova
Spilletid: 121 min
Land: Germany, Bulgaria, Austria
Sprog: German, Bulgarian, English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I årtier har to byer på hver sin side af grænsen mellem Texas og Mexico sameksisteret i ro og fred, men nu trues freden af narkorelateret vold og kriminalitet.

Western havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Western på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Western ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Western stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Western, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Western er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar