Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Westerplatte Resists

Westerplatte Resists

13/10/2019 | Flixfilm

Westerplatte Resists på Netflix

Produktionsår: 1967
Genre: Drama, War
Instruktion: Stanislaw Rózewicz
Skuespillere: Zygmunt Hübner, Arkadiusz Bazak, Tadeusz Schmidt
Spilletid: 96 min
Land: Poland
Sprog: Polish, German
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Ved 2. verdenskrigs udbrud mangler det polske infanteri ildkraft til at opbygge et stærkt forsvar for at beskytte deres halvø mod fjendtlige styrker.

Westerplatte Resists havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Westerplatte Resists på YouTube.Se Westerplatte Resists på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Westerplatte Resists ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Westerplatte Resists stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Westerplatte Resists, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Westerplatte Resists er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar