Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Westside

09/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Westside på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alexandra Kay, Taz Zavala, Caitlin Ary, James Byous
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Ni betrængte musikere deler rampelyset i denne meget personlige realityserie, som følger deres glæder og udfordringer under opsætningen af et Hollywood-show.


Se Westside på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Westside (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Westside (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Westside herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Westside er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Westside (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar