Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wet Hot American Summer – First Day of Camp

Wet Hot American Summer – First Day of Camp

31/07/2015 | Flixfilm

Se Wet Hot American Summer – First Day of Camp på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: David Wain
Skuespillere: Janeane Garofalo, David Hyde Pierce, Michael Showalter
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Det er den første dag på sommerlejren i den hylende morsomme forløber til kultklassikeren fra 2001. På Ildstedslejren kan alt ske.

Wet Hot American Summer – First Day of Camp havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wet Hot American Summer – First Day of Camp på YouTube.Se Wet Hot American Summer – First Day of Camp på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wet Hot American Summer – First Day of Camp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wet Hot American Summer – First Day of Camp stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wet Hot American Summer – First Day of Camp, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wet Hot American Summer – First Day of Camp er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar