Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wet Hot American Summer: Ten Years Later

Wet Hot American Summer: Ten Years Later

04/08/2017 | Flixfilm

Se Wet Hot American Summer: Ten Years Later på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nina Hellman, Marguerite Moreau, Zak Orth, Michael Showalter
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Ti år efter deres vilde sommer som juniorvejledere mødes vennerne til en weekend med sjov, ballade og hårrejsende eventyr.


Se Wet Hot American Summer: Ten Years Later på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWet Hot American Summer: Ten Years Later (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wet Hot American Summer: Ten Years Later (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wet Hot American Summer: Ten Years Later herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wet Hot American Summer: Ten Years Later er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wet Hot American Summer: Ten Years Later (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar