Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wet Hot American Summer

Wet Hot American Summer

06/06/2015 | Flixfilm

Se Wet Hot American Summer på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: David Wain
Skuespillere: Janeane Garofalo, David Hyde Pierce, Michael Showalter, Marguerite Moreau
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Det er den sidste dag på sommerlejren Camp Firewood, og alle har noget, de gerne vil nå i denne overdrevne parodi på 80'er-camp.


Se Wet Hot American Summer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWet Hot American Summer havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wet Hot American Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wet Hot American Summer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wet Hot American Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wet Hot American Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar